Kan jeg nå at skifte til BLW?

Hejsa
Min søn er 6,5 mdr. og har fået grød siden 5 mdr. Han er ikke fan af det. Han indtager meget lidt. Jeg er begyndt at give han Ellas kitchen fingermad (chips lignende) og det er han vild med, men det er jo ikke nærende. Har prøvet frikadeller, men det er lige voldsomt nok, han får det galt i halsen. Jeg ammer stadig 4-6 gange dagligt. Er det for sent at prøve BLW?
Hilsen Sandra

Hej Sandra.
For at kunne gå i gang med BLW, skal du kunne dække din søn fuldt ind med amning. Det er vigtigt, at du kan være sikker på, at han får den næring, han har brug for, fra din mælk. Så hvis du vil droppe grøden og gå over til baby-led weaning, er det godt, du stadig ammer ham så meget. Lad ham spise hos dig, når han er sulten.
Vi bliver nødt til at spørge, om du har læst vores bog “Jeg kan godt selv – en introduktion til baby-led weaning”? Vi spørger, fordi du siger at din søn får frikadelle galt i halsen. Hvis du vil praktisere BLW, skal du kunne, ville og turde give ham rigtig mad. Som du selv skriver har han brug for mad med næring, ligesom det at praktisere BLW også handler om at give børnene en sensorisk oplevelse af maden.
Så drop skeen og grøden, am løs og sæt dig godt ind i, hvad baby-led weaning er. Så håber vi, du og din søn kan få nogle sjovere oplevelser med mad i fremtiden.
Mange hilsener Patricia og Lærke

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail